Elnyert támogatások

KÉSZÉTELGYÁRTÓ ÜZEM TECHNOLÓGIAI GÉPSOR BESZERZÉSE

Termékeinket kezdetben bérgyártásban állítottuk elő, 2021-ben indítottuk el saját gyártó üzemünket Hatvanban, ételeinket ettől kezdve tudjuk gluténmentesen is gyártani.

A GINOP-8.3.5-18/A azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében cégünk 138,42M-s visszatértítendő hitelt kaptt, melynek keretén belül olyan gépeket szereztünk be (pl. üveg depalettizáló és mosó berendezés, töltőgép, vákuum zárógép, dobozoló gép), melyek segítségével termékeinket az európai élelmiszerbiztonsági szabványoknak megfelelően, korszerű körülmények közt, saját üzemünkben állítjuk elő és ezáltal mind a hazai, mind az export piacokon ki tudjuk szolgálni a reform készételeink iránti egyre növekvő keresletet.
A gyári gépsorral egyre nagyobb kapacitással tudunk dolgozni a gyártásban és a tervezésben is – az elmúlt években öt új saját készételt fejlesztettünk ki, ezzel is bővítve kínálatunkat, valamint négy készétel bérgyártását kezdtük el.

ADALÉK-, TEJ, TOJÁS ÉS HOZZÁADOTT CUKORTÓL MENTES TARTÓS KÉSZÉTELEK FEJLESZTÉSE ÉS GYÁRTÁSA

Az Adalékmentesen Kft. 2017 év végén alakult. Saját receptúra alapján gyártott készételeket forgalmaz webshopon és viszonteladókon keresztül. Az ételek adalékanyagok, tartósítószerek felhasználása nélkül, konzervipari technológiával készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tejterméket, tojást. A társaság célja egy olyan termékcsalád kifejlesztése, mely hozzáadott adalék és tartósítószer nélkül készül és hosszú távon, több, mint 10 hónapon keresztül eláll, minőségét megőrzi.

A fenti célok elérése érdekében a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Állami Tőkealap részt kívánt venni a Társaság működésében tőkebefektetés nyújtásával a Társaság részére, így ezen új 250M-s visszatérítendő kockázati tőkebefektetés révén a társaság saját gyártóüzem kialakítására kapott lehetőséget.

CSOMAGKÜLDŐ TEVÉKENYSÉG TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE

Társágunk egyik jelentős bevételi forrása a saját webshop üzemeltetése. Ezen tevékenység fejlesztéséhez nyújtott segítséget a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02693 számú pályázat keretében elnyert 63,19M-s feltételesen visszatérítendő támogatás. A pályázat keretében raktári targoncák, állvány rendszer, röntgenes vizsgálóberendezés, napelemes rendszer és vállalatirányítási szoftver kerül beszerzésre, bevezetésre valamit nyelvi képzésre és vezetői tanácsadás került sor.