Lencsefőzelék füstölt tarjával

1.350 Ft

Készleten

Klasszikus lencsefőzelék darált füstölt tarjával

Ez a kalsszikus szilveszteri fogás garantáltan meghozza Újévre a szerencsét, de mi nem csak az átmulatott szilveszteri éjszakák után ajánljuk. Az üveg kinyitásakor azonnal érezni fogod a füstölt hús illatát, ami melegítés után kellemesen belengi a konyhát. Ezt a füstös ízvilágú laktató főzeléket többek között a mustár, a fokhagyma és egy kis babérlevél teszi igazán mennyeivé.

TIPP: tálald mustárral, borssal, tejföllel vagy pirított kolbászkarikákkal

Leírás

Összetevők: ivóvíz, lencse 17%, darált füstölt tarja 12% (sertéshús, étkezési só, természetes füst), vöröshagyma, 100%-os kókusztej, barna rizsliszt, mustár (ivóvíz, sárgamustármag, biológiai erjesztésű ecetek, természetes édesítőszer: sztívia, Parajdi só, fűszerek), kókuszolaj, fokhagymapor >1%, 100%-os citromlé sűrítményből, fűszerek, étkezési só

Lejárati idő: 13/06/23

Tömeg: 350g (1adag)

Tápértékek:

Tápértékek:

Átlagos tápérték 100g-ban 1 adagban
Energia (kJ/kcal) 632/152 2211/530
Zsír (g) 7,1 24,9
-ebből telített (g) 4,2 14,7
Szénhidrát (g) 11,3 39,6
-ebből cukrok (g) 1,1 3,7
-ebből poliolok (g) 0,1 0,4
Élelmi rost (g) 3,6 12,5
Fehérje (g) 7,8 27,4
Só (g) 0,8 2,9

Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, glutén, tojás és hozzáadott cukor nélkül.

Elkészítési javaslat: A termék melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikróhullámű sütőbe.

Hozzáadott cukor nélkül. Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után azonnal fogyasztandó.

Bontatlan állapotban hűtést nem igényel, hőkezeléssel készült termék.

A termékben a fenti összetevőkön túl a következő allergének szándékosan nincsenek jelen, ugyanakkor szándékolatlan jelenléte nem zárható ki, mert vagy egy másik receptúránk tartalmazza (mint zellerdiófélékmogyoró, szója) vagy valamely alapanyag beszállítónk gyártása során a keresztszennyeződés elméleti lehetősége fennáll (mint szezámmag).