#czakoeszik guide

Ft

Ez a tudásanyag Czakó Dóri programja. Lépésről lépésre mankóul szolgál azoknak, akik szeretnének változtatni jelenlegi életmódjukon, de fogalmuk sincs hogyan s miként kezdjenek hozzá.

A csomag látszani fog a kosárban a többi termék mellett, de fizetni nem nálunk kell, hanem átutalással tudod majd rendezni egyenesen Dórinak. E-mailben küldjük majd a tájékoztatást és összekötünk titeket egymással. Az étrendet is közvetlenül Dóri fogja neked küldeni, miután átutalásra kerül részére az összeg. (Az utaláshoz szükséges adatokat is továbbítjuk számodra.)

Leírás

Mi a program célja?

Nagyon szeretnék segíteni az embereknek megértetni, hogy miért fontos szeretni és odafigyelni magunkra – ezért indítottam az Instagram profilomat, és pontosan ugyanez a célom ezzel a programmal is. Az, aki szeretné egy csokorba kapni az összes jótanácsom receptekkel együtt, plusz szeretné, ha az első (& egyben legnehezebb) négy hétben minden életmódváltással kapcsolatban felmerülő kérdésére választ adjak, annak nagy szeretettel ajánlom ezt a csomagot.
– Dóri

Mit tartalmaz?

  • azt a tudásanyagot, amit Dóri mindenképp szükségesnek tart egy életmódváltás elején tisztázni – miértek és hogyanok megválaszolása annak érdekében hogy hosszú távú megoldást találjatok a problémáidra
  • gyakorlati tippek, tanácsok, megoldások – amiket be tudsz építeni mindennapjaidba
  • egy checklist, amit minden nap vezetni tudsz – ellenőrizve ezzel magad
  • 4 heti menüterv, receptekkel – napi 4 étkezéssel
  • hozzájuk tartozó bevásárlólista

+ a #czakovaleszem hashtag alatt szépen gyűlnek azok az ételfotók amiket ti, a #czakoeszik hashtag alatt pedig amiket Dóri készített és amikből mindannyian további inspirációt meríthetünk.

Cikkszám: CZG Kategória: